Välkommen till oss

alla besökare!

 

Kontakt - vägbeskrivning

Tekniska frågor om hemsidan

Tänk på att alltid uppdatera sidan när ni går in på den,  så ni får allt aktuellt.  Ni hittar den lilla uppdateringspilen längst till höger på adressfältet, ibland till vänster i olika webbläsare. update

Styrelsen/ sektorer

Länkar

Medlemskap

Redaktör

 Koira 011

 

Våra bankgirokonton:

Medlem: bankgiro 5516-3141

Tävling: bankgiro 5516-3265

swisch: 1234218251

 

Förutom på vår hemsida så kan ni också träffa oss på facebook, där vi har en officiell sida. Sök på facebook på Vara-Grästorp brukshundklubb eller tryck på facebooksymbolen nedan,  så kan ni gå in där och om ni så vill bli medlemmar i gruppen. Här dryftas det mesta Bildresultat för facebook logosom händer på klubben.

 

Händer i SBK och distriktet

 SBK medlemsvillkor Från och med 25 maj börjar en ny dataskyddsförordning att gälla i samtliga EU-länder. Ta del av våra uppdaterade medlemsvillkor där vi beskriver hur vi behandlar dina personuppgifter.

_______________

Här hittar du information om händelser och aktiviteter som händer i Skaraborgsdistriktet och dess klubbar.

Information från Sveriges Hundungdom 

Är du under 25 år?

Bli medlem hos Sveriges Hundungdom och välj Svenska Brukshundklubben som din specialklubb. Du får då två medlemskap i ett.

Du registrerar ditt medlemskap här:

https://hundar.skk.se/Medlemsguiden   /Välj en lokal hundungdomsklubb nära dig och sedan Svenska Brukshundklubben som din specialklubb.

Välkommen med din anmälan!

 ______________________

 

- Övrigt i hundsammanhang 

Här hittar du aktiviter som gäller hund i allmänhet inom många olika teman.

 

best-friend-2515883_960_720

 

Stående inslag

Löptikar

På Vara- Grästorp Brukshundsklubb är löptikar välkomna men får då inte beträda den stora planen utan endast den mindre planen på höger sida om uppfartsvägen med därför uppsatta skyltar.samt naturligtvis parkeringen. läs mer..

Drive-in

På onsdagar under säsong har vi drive-in  mellan kl 18.00 och 19.00. Detta är i anslutnng till terminernas kursverksamhet. Du är välkommen md din hund att träna. Det finns oftast någon instruktör eller hjälpinstruktör som kan ge lite råd om du kör fast.. Håll utkik på hemsidan när vi drar igång igen.

 

Våra sponsorer


      Husse       

 Studiefrämjandet 

  Agria               

 

 

 definity

  

 sveland    

Klicka på respektive länk så kommer du vidare till hemsidan.

 

Nu är det sommaruppehåll på klubben.

Verksamheten har bjudit på mycket under våren.  Vi har haft flera noseworktävlingar av olika slag. Både inofficiella och officiella med många duktiga deltagare. Officiella lydnadstävlingar i olika klasser med duktiga ekipage har vi också haft och kommer att ha fler. Vi kommer även att ha en officiell rallylydnadstävling i olika svårighetsgrad. Våra kurser är igång för fullt med både lydnad, rallylydnad och nosework. Den 28 april hade vi en inofficiell utställning som var mycket välbesökt. Den 30 maj kl 19.00 firar vi att SBK har 100-års jubileum. Kom och gå en tipspromenad och fika med kaffe och tårta uppe på klubben.

 Vad gäller våra kurser - om ni undrar över olika kurser så kontaktar ni Alf Carlsson som är utbildningsansvarig på telefon 0763- 110 220 eller mail carlsson.alf@telia.com.

 

Ett extra kom i håg. Lämna inte eran hund i en varm bil. Läs under "Trivas" så får ni en påminnelse hur fort det går med värmen. Vilken dödsfälla eran bil kan bli i sommarvärmen!

Och som alltid  - lydnad är färskvara - så ställ inte inte in era hundar utan träna, lek och bara umgås med din trofaste vän

 

Ha det gott alla så ses vi!  / red

Sedan en brasklapp!

Obs! Vi har regler för hur våran appellplan ska användas! Som det är nu så är det många obehöriga som använder våran plan till allmän rastplats och kör upp sina bilar till klubbstugan. Detta är inte ok och vi kommer att sätta upp regler för hur träningen ska gå till. Det är endast tillåtet för de som arbetar aktivt i klubben att köra upp till klubbstugan. Alla andra  ska hålla sig till parkeringen! Sedan ska man kunna uppvisa giltigt medlemskort om man ska träna på appellplan utan pågående verksamhet!

Alla medlemmar är naturligtvis välkomna att träna när de vill samt de som vi känner till såklart! 

Senaste vinnarna i våra tävlingar

Vinnare i Nosework TSM 20180414- Totalresultat.

1:a pris Mikaela Andreasson med Labrador retriver Jämtesjöns Loke av Ella

2:a pris Louise Eklöf med Flatcoated retriver Inspiration on night in Amsterdam

Domare: Mia Edelton och Maria Gabrielsson

Stort Grattis!

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/storage.hundpoolen.com/files/618b9ee3-1242-408f-9326-b461b4d292a8/8333c146-99b1-45b9-8e32-c7b5f3d6268d.jpg

 

Människans bästa vän

 

Besökare idag: 11
Denna månad: 433
Totalt: 22838

På gång

Onsdagsträningen - Drive in - Ingen drive-in under sommaren utan det blir i anslutning till höstens kurser.

 

___________

 Nosework

f5a93052-79f8-402a-9555-9e945e0c15452

 OFFICIELL TSM NOSE WORK TÄVLING KLASS 1 29 september 2018. Se under fliken Nosework/ Nosework NW 1

 

 

 

 

 

 

 

Kurser

Kursstart:

Vårens kurser är avslutade. Nya kurser i september. Mer info kommer senare.

Tävling

För att se våra tävlingar klicka på tävling /tävlingskalender. Här hittar du alla våra tävlingar och kan även anmäla dig online.

Nästa tävling i -

Lydnad: 8/9-18 Anmälan, sista anmälningsdag 17/8-18

Rallylydnad:

Nosework: OFFICIELL TSM NOSE WORK TÄVLING KLASS 1 29 september 2018. Se under fliken Nosework/ Nosework NW 1